Lankojen

&

käsityötarvikkeiden

verkkokauppa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Toimitukset:

posti (kirje, pien- ja suurempi postipaketti, smartpost)

haku Luopioisista Hilmasta & Olgasta

(Keskitie 5, 36760 Luopioinen)

kotiintuonti entisen Luopioisten kunnan alueella

 

Maksutapoina:

verkkopankki

Klarna-lasku

ennakkolasku

Kanta-asiakkaille myös lasku toimituksen mukana

 

Toimitusaika:

n. 2-7 arkipäivää

Mikäli tuote löytyy varastosta, postitamme seuraavana arkipäivänä

 

Meille saa myös lahjakortteja haluamalla summalla, lisätietoja sähköpostilla irmeli@wartisan.fi

 

Voit tilata myös sähköpostilla, lähetä tuotteen tiedot sähköpostilla yhteystietojesi kera irmeli@wartisan.fi, saat paluuviestillä maksutiedot.

___________________________________________

 

​Wartisan on perustettu vuonna 2015. Materiaali- ja tarvikemyynnin lisäksi valmistamme tilaustöitä (kankaankudonta, neulonta, virkkaus, koukkuaminen, kirjonta, punonta, ryijyt, nauhat, nyörit, sisustustekstiilit...) niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin sekä yrityslahjoja, valmiita loimia, kursseja lähialueella sekä kotikursseja, josta tarkemmin tietoa "Wartisan"-välilehdellä. Ohjausta ja neuvontaa, ohjeiden tulkintaa ja laatimista (myös pikselikuvat).

Helmikuussa 2017 Wartisan siirtyi Luopioisiin Mikkolan Navetalle Käsityökeskus Hilmaan & Olgaan, jossa lankojen kivijalkamyymälä (sekä varasto), käsityömyymälä, kurssipaikka, käsityöharrastajien oleskelutila sekä kahden käsityöläisen työtilat.

​Lisätietoja ja hinta-arvioita tilaustöistä saa sähköpostilla irmeli@wartisan.fi tai vierailemalla Hilmassa & Olgassa (Keskitie 5, 36760 Luopioinen), Mikkolan Navetan yläkerrassa ti-la klo.10-15.

 

-----------------------------

 

 

 
 

 


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot